Omdat de jongerenavond van 2023 over 'Zorg voor de armen' een groot succes was geven we er graag een gevolg aan. Op 1 maart is het dan ook tijd voor de jongerenavond van 2024!

Deze avond hoopt in het teken te staan van 'Zorg voor het leven.' Met de drie onderstaande sprekers hopen we in te gaan op dit thema. Na het inhoudelijke programma spelen we met elkaar een leuk spel.

De avond hoopt te starten om 19:30, maar je bent vanaf 19:00 al welkom! De avond zal worden gehouden in de bijzalen van de Hersteld Hervormde Gemeente van Kesteren. Deze avond willen we het thema net als vorig jaar ook in praktijk brengen, dit willen we doen door producten in te zamelen voor Moederkindhuis 24/7 te Groesbeek. Neem jij ook een product mee?  Voorbeelden van producten die het Moederkindhuis goed kan gebruiken zijn: Luiers, potjes met groentehap en fruithap, speentjes, wasmiddel, babyzeep en billendoekjes.

Zoals bij verschillende andere activiteiten wordt dit keer ook weer vervoer gefaciliteerd vanaf station Rhenen. Wil jij hier gebruik van maken of wil je vervoer bieden? Laat het dan even weten bij je aanmelding. Vervoer vanaf station Kesteren wordt ditmaal niet gefaciliteerd, dit omdat deze locaties op loopafstand van elkaar liggen (550 meter).

Aanmelden voor de avond kan onderaan deze pagina.

Graag zien we je op 1 maart! Tot dan!

Sprekers op de jongerenavond zijn:

Diederik van Dijk

Diederik van Dijk

Tweede Kamerlid namens de SGP en voormalig directeur van de NPV.

Bonicia Reijke

Bonicia Reijke

Ervaringsdeskundige

Ds. A.J. van Wingerden

Ds. A.J. van Wingerden

Predikant van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Lienden

Meld je hier aan!

Ik wil me aanmelden voor de jongerenavond.*
Ik heb vervoer nodig vanaf station Rhenen.*
Ik kom langs station Rhenen en wil mensen ophalen die vervoer nodig hebben.*
Ik ben lid van één van de deelnemende jeugdverenigingen. (Is niet verplicht voor deelname aan de avond!)*
Ik ben lid van SGP-jongeren. (Is niet verplicht voor deelname aan de avond!)*
Je bericht is succesvol naar de commissie verzonden! Je krijgt zo snel mogelijk bericht.
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Deze avond wordt in samenwerking met de jeugdverenigingen van de volgende kerken georganiseerd: de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Ochten, de Gereformeerde Gemeente van Opheusden, de Gereformeerde Gemeente van Kesteren en de Hersteld Hervormde Gemeente van Kesteren.