De Oost-Betuwse Podcast, de enige echte podcast van SGP-jongeren Oost-Betuwe. Sinds 2021 worden er met regelmaat podcastafleveringen uitgezonden met bekende en minder bekende personen die te maken hebben met het thema van de podcast. Luister jij ook mee?

Op deze pagina vind je de verwijzingen naar alle podcastseizoenen en -afleveringen die in de afgelopen jaren zijn uitgezonden. De nieuwste podcasts zijn bovenaan te vinden, de oudste podcasts staan onderaan.

De podcastafleveringen worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsors en zijn te beluisteren via deze websitepagina en alle bekende podcastradio's: Spotify, Amazon Music, Apple Podcasts, Castbox, Google Podcasts, iHeartRadio, Overcast, Rocket Casts, RadioPublic en Stitcher.

Luister hieronder naar de podcasts!

De podcasts zijn onderverdeeld in drie categorie├źn. Er zijn podcasts waarin we met personen vanwege hun werk of persoonlijke achtergrond in gesprek gaan over een bepaald thema. Deze podcasts zijn aangeduid met 'Thema'. Na thema staat er een 'S' met een cijfer, dit duidt op het thema-seizoen. Zo bestaat er bijvoorbeeld 'Media | Thema S3', hier lezen we dus het thema (Media), dat er sprake is van een thema-podcast (Thema) en het thema-seizoen (S3). Een andere categorie zijn de verkiezingspodcasts. Deze categorie wordt aangeduid met na het onderwerp 'Verkiezingen' en aanvullend ook een seizoen.  Zo bestaat er bijvoorbeeld '#PS23 | Verkiezingen S2', hier lezen we dus over welke verkiezingen het gaat (#PS23), dat er sprake is van een verkiezingspodcast (Verkiezingen) en het verkiezingspodcastsseizoen (S2). De laatste categorie zijn de sprekerspodcasts. Deze categorie wordt aangeuid met na het onderwerp 'Sprekers' en aanvullend ook een seizoen. Dit zijn de podcasts die zijn opgenomen op avonden die georganiseerd zijn door SGP-jongeren Oost-Betuwe. Tijdens deze avonden namen we de bijdrages van de sprekers op en zonden we die later uit als podcast.  Zo bestaat er bijvoorbeeld 'Asiel | Sprekers S2', hier lezen we dus over welke avond het gaat (Asiel), dat er sprake is van podcasts met de bijdrage van sprekers op de avonden (Sprekers) en het seizoen van deze categorie (S2).

Asiel | Sprekers S2

De bijdrage van de sprekers over het thema 'inburgeren of uitburgeren?'.

Media | Thema S3

Drie afleveringen met sprekers over het thema media.

#TK23 | Verkiezingen S3

Drie afleveringen in gesprek met jongeren over de politiek.

Criminaliteit | Sprekers S1

De bijdrage van de sprekers over het thema 'Criminaliteit in de Betuwe'.

#PS23 | Verkiezingen S2

Een aflevering met de Gelderse SGP-lijsttrekker: Klaas Ruitenberg.

Landbouw | Thema S2

Vier afleveringen met sprekers over het thema landbouw.

Woningbouw | Thema S1

Vier afleveringen met sprekers over het thema woningbouw.

#TK21 | Verkiezingen S1

Een aflevering over het werk in het stembureau.