Als voorzitter wil ik samen met het team de commissie naar een nog hoger niveau tillen. Daar draagt mijn rol als PR erg aan bij.

Wie ben jij?

Hoi! Ik ben Cors van den Broek. Geboren in Zuid-Holland, getogen in Zeeland en woonachtig in Gelderland. Ik ben 18 jaar oud en al jarenlang vrijwilliger voor SGPJ.  Na mijn studies hoop ik aan de slag te gaan in de veiligheidsbranche. Ik vind het erg leuk om te tafeltennissen en geef daarbij soms zelfs ook trainingen. Naast mijn interesse in de politiek bezit ik ook een interesse voor de autosport.

Waarom ben jij lid van SGP-jongeren (Oost-Betuwe) en wat doe je daar?

Op mijn dertiende werd ik gevraagd als vrijwilliger van SGP-jongeren. Toentertijd nog de jongste van Nederland. Inmiddels heb ik al enkele jaren ervaring binnen de lokale commissie SGP-jongeren Oost-Betuwe. Ik kwam in de commissie om kennis te maken met SGP-jongeren en met de politiek, toen niet wetend wat me te wachten stond. Inmiddels weet ik dat wel; campagnes, activiteiten organiseren, gastlessen geven, enz., maar vooral heel veel gezelligheid! En ook heb ik een veel groter netwerk gekregen. Voor de commissie heb ik in die jaren al veel mogen betekenen, onder andere, sinds 2019, in mijn rol als PR-functionaris. Sinds april ben ik ook voorzitter van de commissie. Ik wil, in die functie, met de andere commissieleden nog meer jongeren bij de politiek en bij SGP(-jongeren) trekken. Samen met hen organiseren we leuke activiteiten voor iedereen!
Cors van den Broek