Welkom in het online verkiezingsmagazine van SGP-jongeren Oost-Betuwe. Op deze pagina vind je alle originele artikelen uit het magazine en nog een extra interview!

Lees hieronder alle artikelen uit het magazine!

Vanwege de beperkte ruimte in het magazine zijn sommige artikelen hier uitgebreider dan in het magazine. Lees via de buttons hieronder de hele artikelen! Na het voorwoord van onze voorzitter op pagina 5 vinden we de volgende artikelen in het magazine:

Quiz
Interview Bert-Jan Ruissen
Bert-Jan Ruissen 02-01
Bert-Jan Ruissen in het EP
Interview Bart Groothuis
Interview Bart Groothuis
Partijvoorzitter Dick van Meeuwen
Vlaggen EU
De oplage van het magazine is 9.500 stuks. De verspreiding van het magazine is in heel gemeente Neder-Betuwe. Vormgeving en drukwerk van het magazine is gedaan door R&H Drukkerij uit Dodewaard. Verspreiding is mede mogelijk gemaakt door VSB Rhenen. Het magazine is mede mogelijk gemaakt door de advertenties van: G2O, Thijssen Accountants, #TeamGeoFort (SGP familiedag), Betuwe Plant BV, Huverba Boomkwekerijen, ReeDoo Interieur + Kleur, Loodgietersbedrijf H. Veen, Sun-Flow, CareSys, Blankestijn ICT, GreenID, Loonbedrijf J.E. van Nifterik, Waasdorp Belasting- & Bedrijfsadvies, Piet van Walsem, Bouwbedrijf Polman, Damcon B.V., Dekker en Crum Transport, ODV techniek, Refizium, Sjaak van Zetten Keukenmontage, Aannemersbedrijf Tijssen Bouw B.V. en Aannemersbedrijf W.P. van den Dikkenberg.